Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium

Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium
1 499 1 499 581
1 499,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium .

Detailní informace

Speciální box plný karet Pokémon pro všechny, kteří by si rádi zkusili zahrát formát "postav a hrej". Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium je speciální hráčský produkt, který obsahuje vše nezbytné pro to, abyste si s příteli postavili herní balíček a zahráli si o dodatečné doplňkové boostery POkémon TCG. Tento produkt je určený pro menší turnaj v Pokémon TCG. Pusťte se do toho! Nová Pokémon TCG sada Scarlet and Violet přináší unikátní produkt pro všechny vášnivé hráče. Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium je balení..., ve kterém na vás čekají balíčky karet, které vám pomohou se stavbou herního balíčku. Najdete zde celé evoluční postupky, unikátní Pokémony ze Scarlet and Violet, promyšlené trenérské karty a také energie pro stavbu balíku. Vedle doplňkových Boosterů a herního příslušenství, jako jsou obaly, kostky a žetony, na oba hráče zde čeká také jedna z unikátních Black Star Promo karet Revavroom, Hawlucha, Pawmot a Quaquaval. Vše je uloženo v papírové krabici, která poté slouží jako skvělá úschova pro karty. Balení Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium obsahuje:
2x individuální Build & Battle krabičky. V každé je 23 karet, které vám pomohou postavit balíček Součástí těchto karet je jeden z Black Star Promo karet Revavroom, Hawlucha, Pawmot a Quaquaval Každý hráč dostane 4x Booster balíček, kterým vylepší balíček
Stranou jsou ještě 3 další Boostery, tudíž dohromady balení skýtá 11 Boosterů Scarlet and Violet 121 karet energií 6x kostka pro určování poškození
1x kostka pro hod mincí
2x akrylové žetony speciálních kondic
Sběratelská krabička Karta do online hry
Pokémon Booster Scarlet and Violet je základní doplňkový balíček k příslušné edici. NAbízí hráčům možnost, jak získat další karty do své sbírky, či si rozšířit svůj herní balíček. V každém boosteru je 10 náhodně namíchaných karet a jedna karta energy. V boosteru Scarlet and Violet se můžete těšit na obyčejné (common) karty (4 ks), neobvyklé (uncommon) karty (3 ks), bylštivou (reverse holo) kartu (2 ks) a po jednom kusu vzácnou (rare) kartu a kartu energie. Stejně jako v předchozích edicích v balíčku nechybí ani jeden kó do online hry Pokémon TCG Live. Jak si Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium zahrát?
1. Pořiďte si jeden kus Pokémon Scarlet and Violet - Build & Battle Stadium
2. Domluvte se s druhým hráčem
3. Společně rozbalte toto balení a rozdělte si jej tak, aby každý hráč měl 1x evoluční balíček s Pokémony, trenéry a 1x Black Star Promo kartou spolu s čtveřicí doplňkových Boosterů. Obaly na karty a herní žetony / kostky můžete používat společně
4. Z karet, které otevřete si postavte herní balíček (nejlépe o 40ti kartách)
5. Energie pro váš balíček naleznete taktéž v tomto balení
6. Zahrajte si formát Best of 3 (to znamená, že hrajete, dokud jeden z vás nebude mít dvě vítězné hry).
7. Ten z vás, který vyhraje si může z balení odnést zbylé 3 nerozbalené boostery, které jsou zde určeny především pro výherce tohoto přátelského klání.
8. Po dohrání malého turnaje si můžete herní balíček buď nechat nebo znova rozložit a karty umístit do své kolekce.
Informace o edici Scarlet a Violet: Edice Scarlet and Violet vyšla 31. 3. 2023, obsahuje více než 198 karet včetně 12 nových Pokémonů ex. Jde o 1. edici z nové generace Scarlet and Violet, která vychází z videohry Pokémon Scarlet and Violet, a představuje nám nové Pokémony 9. generace a nové Pokémony ex. Z Pokémonů-ex zde najdeme: Spidops ex, Arcanine ex, Gyarados ex, Magnezone ex, Ampharos ex, Miraidon ex, Gardevoir ex, Banette ex, Lucario ex, Great Tusk ex, Koraidon ex, Toxicroak ex, Iron Treads ex a Oinkologne ex. V edici se objeví zhruba 35 trenérských karet a mnoho secret rare karet.
Ukažte, že vy jste tím nejlepším trenérem Pokémonů a sesbírejte je všechny! Přečtěte si další informace a zajímavosti o edici Scarlet and Violet.

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650853470.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Scarlet and Violet - Build and Battle Stadium
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč