Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo - 23% sleva

-23%
Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo
307 399 1691
307,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo .

Zlevněné zboží

3 ks Pokémon boosterů z edice Scarlet and Violet a promo karta Pokémona Dondozo v Pokémon 3-Pack Blisteru. 3 Pack Blister je ideální dárkové balení karet Pokémon. Hodí se také sběratelům, kteří by svoji sbírku rádi rozšířili o kartu Pokémona Dondozo. Booster z první edice deváté generace Pokémon obsahuje 10 náhodně namíchaných karet a jednu energy kartu:
4x common kartu 3x uncommon kartu 2x reverse holo kartu 1x rare kartu
1x kartu energie Kromě těchto 11 sběratelských karet Pokémon TCG je v balení i kartička s promo kódem do online h...ry Pokémon TVG Live.
V první sadě  deváté generace Pokémonů vychází více než 190 karet. Některé z nich jsou inspirovány videoherní sérií Scarlet and Violet jako například Sprigatito, Fuecoco a Quaxly. Kromě karet s novým vzhledem edice Scarlet and Violet oživuje opět karty Pokémon ex.
Informace o edici Scarlet a Violet: Edice Scarlet and Violet vyšla 31. 3. 2023, obsahuje více než 198 karet včetně 12 nových Pokémonů ex. Jde o 1. edici z nové generace Scarlet and Violet, která vychází z videohry Pokémon Scarlet and Violet, a představuje nám nové Pokémony 9. generace a nové Pokémony ex. Z Pokémonů-ex zde najdeme: Spidops ex, Arcanine ex, Gyarados ex, Magnezone ex, Ampharos ex, Miraidon ex, Gardevoir ex, Banette ex, Lucario ex, Great Tusk ex, Koraidon ex, Toxicroak ex, Iron Treads ex a Oinkologne ex. V edici se objeví zhruba 35 trenérských karet a mnoho secret rare karet.
Ukažte, že vy jste tím nejlepším trenérem Pokémonů a sesbírejte je všechny! Přečtěte si další informace a zajímavosti o edici Scarlet and Violet.

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650873287.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Scarlet and Violet - 3 Pack Blister - Dondozo
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

307,- Kč