Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball

Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball
499 499 299
499,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball .

Detailní informace

Pokémon Poké Ball Tins 2022 - Level Ball - je tu Poké Ball plechovkové balení pro jarní sezónu 2022, na které čekalo mnoho zapálených fanoušků Pokémonů. Od teď můžete vaše herní balíčky uchovávat ve speciální Poké Ball plechovce! Přijďte na turnaj jako správný trenér Pokémonů a uchovejte si váš silný balíček ve stylové úschově v podobě Poké Ballu. Balení je doplněno třemi boostery a speciální mincí. Dopřejte vaší sbírce náležitou úschovu s Poké Ball Tinkou. Balení je šikovným dárkem na narozeniny, svátek nebo na vysvědčení, jelikož obsahuje min...ci a tři boostery. Pokud se chcete cítit jako opravdový trenér, máte teď tu nejlepší příležitost. Každopádně tuhle stylovou plechovku nemusíte používat jenom na karty, ale i na nejrůznější drobnosti.Pokémon Tin je plechová krabička, která hráčům nabízí 3 boostery a házecí mince. Vše je v ní uloženo a můžete ji použít jako úložiště na vaše karty Pokémon nebo cokoliv budete chtít. Navíc jde o velmi pěkný Pokémoní dárek.Pokémon Booster je základní doplňkový balíček karetní hry Pokémon, který nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty. V každém je 10 náhodných karet z vybrané edice, kdy jedna z nich je vzácná a pokud máte štěstí, můžete takto objevit i vzácné Pokémon V, VMAX nebo VSTAR.Obsah balení Pokémon Poké Ball Q2 pring Tin 2022 - Level Ball:
3x booster z karetní hry Pokémon (každý obsahuje 10 karet)  - 1x Sword and Shield - Chilling Reign, 1x Sword and Shield - Evolving Skies a 1x Sword and Shield - Fusion Strike 1x Pokémon mince  1x plechový Poké Ball, ve kterém je vše uloženo

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650850219.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Pokéball Spring Tin 2022 - Level Ball
Právě si prohlížíte...

499,- Kč