Pokémon Paldea Evolved Booster - 17% sleva

-17%
Pokémon Paldea Evolved Booster
99 119 942
99,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Paldea Evolved Booster z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Paldea Evolved Booster .

Zlevněné zboží

Pokémon Paldea Evolved je v pořadí druhou Pokémon edicí v roce 2023. Navazuje na předešlý set Scarlet and Violet a hráčům rozšiřuje nový region Paldea. Booster pack je doplňkový balíček karet, ve kterém najdete 10 náhodně namíchaných karet ze setu Paldea Evolved. Balení je základním produktem edice a pomáhá sběratelům a hráčům rozšiřovat sbírku karet. Obsahuje zároveň kód do Pokémon TCG Live a náhodnou základní energii. Pokémon TCG Booster je doplňkové základní balení, které nabízí hráčům možnost, jak si rozšířit a vylepšit balíček nebo sbírku ...o nové karty. Hodí se úplným nováčkům i pokročilým sběratelům, protože přináší zbrusu nové karty z edice Paldea Evolved. Na výběr máte z pěti odlišných motivů balíčku podle Pokémonů, kteří jsou v edici hlavní: Meowscarada ex, Skeledirge ex, Quaquaval ex, Chien-Pao ex nebo Ting-Lu ex. V každém Boosteru najdete 10 náhodně namíchaných karet z edice Paldea Evolved, které rozšíří vaši sbírku o nové Pokémony a trenéry. Neváhejte a chyťte je všechny! Uvnitř Boosteru najdete následující druhy karet: 4 common/obyčejných karet (základní Pokémoni), 3 uncommon/neobyčejné karty (základní + stage 1 Pokémoni a trenéři), 1 kartu energie, 2 reverse holo karty (jakákoliv karta z celé edice v blyštivém provedení), 1 rare/vzácnou kartu (ty nejvzácnější karty z celé edice včetně nových a Pokémonů ex. Všechny karty jsou náhodně namíchány ze všech karet z edice. K tomu všemu se v balení nachází i základní energie a kód, který vám otevře jeden Booster v online hře Pokémon TCG Live. Booster Pack ze – Paldea Evolved obsahuje:
4x Common kartu
3x Uncommon kartu
2x Reverse holo kartu (common, uncommon, rare nebo vzácná illustration rare karta)
1x Rare kartu
1x Kartu energie
1x Kartu s kódem do Pokémon TCG Online
V balení jsou všechny karty seřazeny podle vzácnosti a na konci po poslední vzácné kartě je jedna náhodná základní energie.
Informace o edici Paldea Evolved: Sada Paldea Evolved vyšla 9. 6. 2023, obsahuje více než 190 karet z toho je 17 nových Pokémonů ex. Jde o 2. edici z deváté generace, která vychází z videoher Pokémon Scarlet and Violet, a pokračuje ve vydávání Pokémonů ex a Special illustration rare karet. Z Pokémonů ex zde najdeme: Forretress ex, Meowscarada ex, Wo-Chien ex, Skeledirge ex, Chi-Yu ex, Slowking ex, Quaquaval ex, Chien-Pao ex, Pikachu ex, Bellibolt ex, Dedenne ex, Lycanroc ex, Ting-Lu ex, Paldean Clodsire ex, Copperajah ex, Noivern ex a Squawkabilly ex. V edici se objeví víc než 30 trenérských kare, 4 speciální energie, 9 zlatých karet, 36 Illustration Rare karet a 15 Special Illustration Rare karet.
Podívejte se na kompletní přehled produktů Pokémon edice Paldea Evolved nebo si o ní rovnou nastudujte víc v podrobném článku o Pokémon kartách Paldea Evolved.

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650873492.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Paldea Evolved Booster a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Paldea Evolved Booster
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

99,- Kč