Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink - 10% sleva

-10%
Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink
314 349 593
314,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink .

Zlevněné zboží

Výhodné balení tří doplňkových Boosterů edice Paldea Evolved, kde je garantovaná Promo karta Tinkatink. Promo karta se vyskytuje pouze v tomto balení a je v holografické úpravě.Boostery jsou základním produktem hry Pokémon TCG, díky kterým si může hráč vylepšit svůj balíček. 3 Pack Blister je upravené balení, kde se vyskytují přesně 3 Boosterů po 10 kartách a promo karta. Vhodné jako dárek pro kamaráda nebo člena rodiny, popř. pro sběratele promo karet! Balení Pokémon Paldea Evolved 3-Pack Blister - Tinkatink obsahuje:
● 3x Booster karetní... hry Pokémon Paldea Evolved
● 1x Speciální promo kartu - Tinkatink ● 1x Kód do TCG Live Informace o edici Paldea Evolved: Sada Paldea Evolved vyšla 9. 6. 2023, obsahuje více než 190 karet z toho je 17 nových Pokémonů ex. Jde o 2. edici z deváté generace, která vychází z videoher Pokémon Scarlet and Violet, a pokračuje ve vydávání Pokémonů ex a Special illustration rare karet. Z Pokémonů ex zde najdeme: Forretress ex, Meowscarada ex, Wo-Chien ex, Skeledirge ex, Chi-Yu ex, Slowking ex, Quaquaval ex, Chien-Pao ex, Pikachu ex, Bellibolt ex, Dedenne ex, Lycanroc ex, Ting-Lu ex, Paldean Clodsire ex, Copperajah ex, Noivern ex a Squawkabilly ex. V edici se objeví víc než 30 trenérských karet, 4 speciální energie, 9 zlatých karet, 36 Illustration Rare karet a 15 Special Illustration Rare karet. Ukažte, že vy jste tím nejlepším trenérem Pokémonů a sesbírejte je všechny! Přečtěte si více informací a zajímavosti o edici Paldea Evolved a podívejte se na kompletní nabídku Pokémon Paldea Evolved.

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650853531.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Paldea Evolved 3 Pack Blister - Tinkatink
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

314,- Kč