Pokémon Mew VMAX League Battle Deck - 13% sleva

-13%
Pokémon Mew VMAX League Battle Deck
699 799 2199
699,- Kč

Původní cena: 799,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Mew VMAX League Battle Deck z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Mew VMAX League Battle Deck .

Zlevněné zboží

Pokud chcete začít hrát Pokémon TCG na turnajové úrovni a hledáte silný nejnovější psychický balíček s nejsilnějšími Pokémony V a VMAX vůbec, doporučujeme Mew VMAX League Battle Deck. Jedná se o speciální herní balíček předem připravený k okamžitému hraní, a to na turnajové úrovni! Uvnitř balení naleznete také užitečné turnajové příslušen...ství včetně speciálních turnajových kostek! Tento balík je legální pro hraní Standardu 2022.
Pokémon Fusion Strike Mew VMAX patří k nejsilnějším psychickým Pokémonům vůbec. V balíčku naleznete další velmi užitečné karty, jako například Boss's Orders, Double Turbo Energy, Battle VIP Pass a další. Díky tomu se z tohoto produktu stává velmi silný turnajový balíček. V 60-ti karetním balíku naleznete nejen silné karty Pokémonů V a VMAX, ale také další užitečné Pokémony a řadu podpůrných trenérských karet. V balení nesmí chybět ani turnajové příslušenství, aby mohla začít série napínavých ligový soubojů!
Seznamte se blíže s tímto balíčkem a přečtěte si překlad karet balíčku Pokémon TCG: Mew VMAX League Battle Deck.
Pokémon PCD / Theme Deck (neboli předpřipravený balíček) je speciální produkt karetní hry Pokémon, který obsahuje jeden předpřipravený herní balíček s 60 kartami a příslušenství potřebné ke hraní. Podívejte se do naší sekce PCD a vyberte si herní balíček dle libosti!
Balení Pokémon Mew VMAX League Battle Deck obsahuje:
2x Pokémon karta Mew VMAX 2x Pokémon karta Mew V 2x Pokémon karta Genesect V 1x Předpřipravený herní balíček o 60-ti kartách 1x Krabička na balíček 2x Akrylové žetony pro značení kondic 6x Turnajová kostka na značení poškození 1x Turnajová házecí kostka pro rozhodnutí hodu mincí 1x Pravidla Pokémon TCG v anglickém jazyce 1x Návod pro balíček v anglickém jazyce 1x Kód do Pokémon TCG online Seznam karet:
Mew VMAX 2 Mew V 2 Genesect V 2 Meloetta 3 Deoxys 2 Oricorio 1 Battle VIP Pass 4 Boss's Orders (Cyrus) 4 Choice Belt 3 Cram-O-Matic 4 Elesa's Sparkle 4 Escape Rope 2 Fog Crystal 4 Old Cemetery 2 Power Tablet 4 Switch 2 Ultra Ball 4 Double Turbo Energy 3 Fusion Strike Energy 4 Psychic Energy 4

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650851124.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Mew VMAX League Battle Deck a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Mew VMAX League Battle Deck
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

699,- Kč