Pokémon Klara Premium Tournament Collection - 10% sleva

-10%
Pokémon Klara Premium Tournament Collection
899 999 911
899,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Klara Premium Tournament Collection z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Klara Premium Tournament Collection .

Zlevněné zboží

Pokémon TCG Klara Premium Tournament Collection je speciální dárkové balení s motivem trenérky jedovatých Pokémonů Klary. Uvnitř se nachází užitečné věci pro všechny hráče, ale i sběratele, jako například doplňkové Boostery, obaly, hratelné Promo karty a další. Jedná se o nový typ produktu určený hráčům a sběratelům na motivy nejoblíbenějších postav ze seriálu a videoher. Klara je trenérkou jedovatých Pokémonů v oblasti galar na obrněných ostrovech! V jejím vlastním trenérském prémiovém balení naleznete nejen 7 doplňkových Boosterů, ale také 4 ...speciální Promo karty, krabičku na balíček, házecí minci, herní obaly, kostky a žetony! Nejlepší kartou je Full Art verze karty Klara. Karta umožňuje hráči si vybrat ze dvou možností. Buď si na ruku z odhazovacího balíčku vrátíte 2 jakékoliv Pokémony nebo 2 jakékoliv základní energie. Aby bylo možné kartu plně kombinovat, hráč si může vybrat obě možnosti naráz a vytáhnout si na ruku tak dohromady až 4 karty, ale vždy maximálně 2 Pokémony a 2 energie. Pokémon Premium Tournament Collection je speciální balení Pokémon TCG na motivy nejoblíbenějších trenérů a postav ze světa Pokémonů. Vyberte si oblíbenou postavu dle libosti a získáte balení, ve kterém se nachází spousta užitečného herního a sběratelského příslušenství včetně doplňkových Boosterů a Promo karet. Pokémon Booster je rozšiřující doplňkové balení, které nabízí hráčům možnost rozšířit si herní balíček nebo sbírku o nové karty. V každém je 10 náhodných karet z vybrané edice, kdy jedna z nich je vzácná a pokud máte štěstí, můžete takto objevit i dalšího silného Pokémona VMAX nebo VSTAR! Box Pokémon Klara Premium Tournament Collection obsahuje:
1x Full Artová karta Klara
3x Holografická karta Klara
65x obal na karty s motivem Klary
1x Plastová krabička s motivem Klary
1x Blyštivá házecí mince s motivem Klary
2x akrylové žetony pro značení kondic
6x turnajová kostka pro značení poškození
7x doplňkový Booster balíček
1x kód do online hry
Přečtěte si vše o Pokémon Klara Premium Tournament Collection.

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650850769.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Klara Premium Tournament Collection a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Klara Premium Tournament Collection
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

899,- Kč