Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová - 33% sleva

-33%
Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová
Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová
Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová
Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová
13 999 20 999 1538
13 999,- Kč

Původní cena: 20 999,- Kč


Hodnocení:


Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

ScontoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Sconto a budete spokojení s dodaným Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová .

Zlevněné zboží

Hledáte jednoduchou, ale praktickou pohovku, kterou umístíte i do menší místnosti? Tak to bude pohovka CAYLA pro vás tou správnou volbou. Pevná konstrukce vyrobená ze dřeva a dřevotřísky je vybavena sedákem s bonnellovými pružinami, které jsou doplněny o měkkou pěnovou vrstvu. Pružinové jádro je potaženou hrubou strukturovanou tkaninou se zajímavým melírováním, která je velice příjemná na dotek. Boční část pohovky je potažena syntetickou kůží, která zajímavě doplňuje jednoduchý základ. Celou pohovku podpírají černé plastové nohy dodávající potř...ebnou stabilitu. Pohovka je vybavena mechanismem se sklopnými zády, díky kterému ji snadno proměníte na lůžko pro občasné přespání. Součástí je i integrovaný úložný prostor vhodný pro uschování nejen lůžkovin. Pohovka CAYLA vám pomůže vytvořit pohodlný odpočinkový a funkční prostor i z menšího pokoje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Pohovka CAYLA světle hnědá/béžová
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

13999,- Kč