Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům - 13% sleva

-13%
PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům .

Zlevněné zboží

Přidejte do svého domova podlahu! V neposlední řadě si můžete zasportovat ve fitness centru, pracovat v dílně s krbem, žehlit v technické místnosti a uklízet ve skladu. Dostatek prostoru pro všechny druhy aktivit a skvělý doplněk vašeho domova! Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 58,5 x 38,5 x 12,5 cm Figurky: 1 muž, 1 žena, 1 dívka Příslušenství: 1 podlaha, 1 schodiště, 1 žehlicí prkno, 1 žehlička, 1 pračka, 1 prací prostředek, 2 lahve s rozprašovačem, 1 láhev, 1 police, 1 koš vč. Kolíčky na oblečení, 1 koš, 1 oděvní kůň, ...5 ručníků, 1 boxovací souprava, 2 boxerské rukavice, 1 stojan na činky, 2 činky, 1 stolička, 2 bedny, 1 psí miska, 1 kamna, 1 velká police, 1 džbán, 1 lopatka na smetí, 1 smeták, 1 krabice na hračky včetně hraček, 1 kuchyňský robot, 2 sklenice, 1 krabice, 1 hořák, 1 smeták, 1 stojan, 1 obraz, 1 štětec, 1 stůl, 1 kbelík, 2 nápoje, 1 malířská paleta, 1 úzká police, 1 cyklistická přilba, 1 kolo, 1 stojan na kolo, 1 čepice na deštník, 1 skříňka na nářadí včetně nářadí, 1 pracovní stůl, 1 police na nářadí, 1 létající drak, 2 papírové role, 1 plechovka, 1 šroubovací svorka, 1 nůžky, 1 svěrák, 1 panenka, 1 kniha, 1 stuha do vlasů, 2 rostliny, 1 expandér, 1 vrtačka, 1 tuba, 1 kbelík s barvou, 1 malířská mřížka, 1 malířský váleček, 2 hodinky, 1 šaty, 2 náhrdelníky, 1 mašle, 2 náramky. Baterie: 2 x 1,5 V baterie Mirco (nejsou součástí dodávky) Věk: od 4 let Pozor Nevhodné pro děti do čtyř let kvůli nebezpečí udušení malými částmi. Baterie nejsou součástí balení.

Produkt je výrobek značky Playmobil ,distribuovaný s EAN kódem 4008789709868.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Playmobil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Playmobil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PLAYMOBIL ® City Life Floor Extension Obytný dům
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

1602,- Kč