PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení

PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení
322 335 1749
322,- Kč

Původní cena: 335,- Kč


Hodnocení:


PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení .

Detailní informace

PiNAO Sportovní fotbalové chrániče holení pro děti - Pro zdravé holeně v napínavých soubojích! Fotbal se hraje vždy a všude. Aby vaše holeně zůstaly neporušené i během napínavých soubojů, máme pro vás naše fotbalové chrániče holení PiNAO Sports! Vnitřní strana je vyrobena z příjemného fleecu, vnější strana je z polyesteru odolného proti roztržení a otíratelného s naším charakteristickým PiNAO Polygon Design . Chrániče můžete nosit v ponožce nebo na ponožce, což umožňují elastické pásky se suchým zipem. Vnitřní hodnoty se také počítají - do jádr...a jsme integrovali tři plastové proužky, které jsou obklopeny měkkou pěnou. Takže ani hřeby nemají šanci. Vnitřní hodnoty se počítají Tři plastové vzpěry zabraňují zranění holeně a zajišťují dlouhou zábavu při hře. Vzpěry jsou potaženy pěnou, která poskytuje dodatečné pohodlí. Správná velikost pro každou holeň Fotbalové chrániče holení pro děti a mládež jsou k dispozici ve třech různých velikostech. Díky třem plastovým vzpěrám uvnitř a pružné konstrukci se chránič pohodlně přizpůsobí holeni. Jak je nosíte? Ať už na ponožce a připevněné suchým zipem, nebo pod ponožkou. Noste chrániče holení tak, jak vám to vyhovuje. Doporučená velikost Velikost postavy 110 až 130 cm doporučená velikost S Velikost postavy 130 až 150 cm doporučená velikost M Velikost postavy 150 až 170 cm doporučená velikost L Filozofie sportu PiNAO PiNAO Sports je značka Life style pro sportovní zboží, která vznikla spojením kreativních typů, sportovců, odborníků ve sportovním průmyslu a amatérských kuchařů. Každý jednotlivý článek byl pečlivě vybrán, vždy s cílem nabídnout co nejlepší kvalitu za naprosto přiměřenou cenu. Kromě skvělé kvality se snažíme také zajistit, aby naše obaly byly co nejšetrnější k životnímu prostředí. Například potápěčské ploutve se dodávají v síťovém sáčku, který lze opakovaně použít. Každý článek obsahuje naši DNA a je něčím jedinečný. Podrobnosti o produktu: Velikosti: S, M, L Tři plastové proužky na vnitřní straně, pokryté pěnou Elastické popruhy se suchým zipem Možnost nošení pod ponožkou i na ponožce (nebo zcela bez ponožky) Materiál: polyester, plast, fleece Věk: od 3 let PiNAO Fotbalové chrániče holení

Produkt je výrobek značky Pinao ,distribuovaný s EAN kódem 4060138240118.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

515,- Kč
496,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinao a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinao najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PiNAO Sports Fotbalové chrániče holení
Právě si prohlížíte...

322,- Kč