Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey - 5% sleva

-5%
PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey .

Zlevněné zboží

Kompaktní mini brusle PiNAO Sports board jsou ideální pro malé cestovatele! Brusle board s jsou vybaveny PP osami a základnou. Paluba o tloušťce 11 mm je vyrobena z 9vrstvého javoru. Protiskluzové Board s jsou ideální pro malé začátečníky a jsou vhodné pro jeden nebo druhý otočný manévr. Mini Board s jsou vhodné pro děti do 50 kg, a proto splňují normu EN13613 (třída B). Tyto malé Board s jsou nejlepší pro malé hobby bruslaře. Důrazně se doporučuje nosit osobní ochranné pomůcky (helmu, chrániče kolen, loktů a zápěstí). Nebezpečí pádu, používejt...e s opatrností. Filozofie PiNAO Sports a tým, který stojí za Libelle PiNAO Sports je značka Life style pro sportovní zboží, která vznikla spojením kreativních typů, sportovců, odborníků ve sportovním průmyslu a hobby kuchařů. Každou položku jsme pečlivě vybírali, vždy s cílem nabídnout co nejlepší kvalitu za naprosto příznivou cenu. Kromě skvělé kvality se snažíme také zajistit, aby balení bylo co nejšetrnější k životnímu prostředí. Například potápěčské ploutve se dodávají v síťovém sáčku, který lze opakovaně použít. Každá položka obsahuje naši DNA a je něčím jedinečná. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 57 x 15 x 12 cm. 50 x 30 mm, žebrovaná kolečka z PVC 608Z kuličková ložiska Extra stabilní paluba z javoru, 9 vrstev Nápravy PP Maximální hmotnost nákladu: 50 kg Materiál: javor, plast, PP Věk: od 5 let Návod PiNAO Sports Mini-Skate board Monkey Pozor Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu!

Produkt je výrobek značky Pinao ,distribuovaný s EAN kódem 4060138110527.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

515,- Kč
459,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinao a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinao najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PiNAO Sportovní minibrusle board Monkey
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

373,- Kč