Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm

Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm
Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm
Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm
Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm .

Detailní informace

Tromlovaný pietersit ve výběrové kvalitě. Rozměry: cca 1,6 x 4,6 cm, hmotnost cca 12,1 g. Země původu: Namibie.Kupujete přímo vyobrazený pietersit. Charakteristika: pozitivní energie - osobní síla - odvaha - sebevědomí - čakra Třetího oka - Feng Shui  element: Voda.  Vzácný pietersit je úžasný kámen, který dle tradic přináší pozitivní energii a dává mimořádnou osobní sílu, odvahu a sebevědomí. Zván též jako "kámen bouře", je tradičně spojován s bouřlivými živly. Traduje se o něm, že pomáhá odbourávat pocit osamění a zbavuje svého majitele závis...losti na vírách a omezeních vnucovaných jinými lidmi. Též prý odstraňuje náhle vzniklé bloky a projasňuje veškeré zmatky. V duševním životě údajně napomáhá směřování za vlastní pravdou. Je znám jako kámen, který přináší mimořádnou podporu a vnitřní sílu, protože pomůže vyslovit a prozkoumat vše, co by vám mohlo zablokovat cestu k dosažení pravdy. Též se věří, že Pietersit napomáhá při řešení starých konfliktů a vyjadřování dosud potlačovaných pocitů. Má údajně silné účinky na mysl během meditace, prý zajišťuje hluboké vize a předpovědi. Lze jej použít i pro šamanské cesty.  Země původu: Namibie   Popis údajných vlastností kamene, které se netýkají jeho chemických a fyzikálních vlastností, je uveden na základě obecně šířených a obecně dostupných informací o tradičním lidovém využití kamene, jež nejsou vědou ověřeny, a proto není návrhem na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb.      

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Pietersit tromlovaný Namibie 3 - 1,6 x 4,6 cm
Právě si prohlížíte...

649,- Kč