Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení

Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení .

Detailní informace

Umožňuje pokožce dýchat Extra velké větrací otvory jemně větrají pokožku vašeho dítěte a udržují ji hebkou a suchou. Ideální struktura pro příjemný pocit na pokožce Všechny součásti dudlíku ultra air jsou lehké a navržené tak, aby byly příjemné na dotek pokožky, včetně hedvábně měkkého dudlíku. Oblíbené u dětí po celém světě* Zeptali jsme se maminek, jak jejich děti reagují na naše silikonové savičky s texturou. 98 % respondentů uvedlo, že jejich dítě přijalo dudlíky Philips Avent ultra soft a ultra air. Podporuje přirozený tvar patra, zubů a d...ásní. Sledujte vývoj zubů svého dítěte díky symetrické savičce, která respektuje přirozený tvar patra, zubů a dásní. Sterilizujte a skladujte v jedné praktické nádobě Ultrazvukový přepravní kontejner lze použít také jako sterilizátor. Stačí přidat trochu vody a vše vložit do mikrovlnné trouby. Pak si můžete být jisti, že při dalším použití bude čistý. Podrobnosti o produktu: Umožňuje pokožce vašeho dítěte dýchat 0 až 6 měsíců Šetrné k čelistem a bez BPA Dvojité balení Přepravní/sterilizační nádoba je součástí dodávky Snadné čištění Lze mýt v myčce nádobí Bez obsahu BPA Bezpečnostní kroužek je součástí dodávky *Spotřebitelské testování v USA v letech 2016 až 2017 ukazuje, že průměrná míra přijetí strukturovaného dudlíku Philips Avent používaného pro dudlíky ultra air a ultra soft od 0 do 6 měsíců a od 6 do 18 měsíců je 98 %. * Z hygienických důvodů by se dudlíky měly měnit každé čtyři týdny.

Produkt je výrobek značky Philips Avent.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Materiál: Silikon
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Avent dudlík ultra air SCF080/06 Collection Animals 0-6m Girl Penguin/Bird dvojité balení
Právě si prohlížíte...

354,- Kč