Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®

Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®
890 890 469
890,- Kč

Původní cena: 890,- Kč


Hodnocení:


Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® .

Detailní informace

Natahovací páka pro SCORPION EVO 3 Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® je kvalitní pevná natahovací páka, designovaná speciálně pro oblíbený samopal CZ SCORPION EVO 3. Pokud hledáte náhradní natahovací páku pro váš samopal, je tento produkt právě pro vás. Páku vyrábí česká firma Ascalon Arms®. Ta nabízí široké množství tuningových doplňků, náhradních dílů a příslušenství pro samopaly SCORPION EVO 3. Náhradní díly jsou vyrobeny z vysoce odolných materiálů a prochází náročným testováním, aby vám poskytovaly nejvyšší možn...ou kvalitu a spolehlivost. Díly jsou dodávány včetně veškerého potřebného příslušenství pro bezproblémovou výměnu. 
Benefity, o kterých musíte vědět:precizní zpracováníodolné materiályčeská výrobapečlivě testovánosnadná výměnadesignováno pro SCORPION EVO 3

Produkt je výrobek značky Ascalon Arms®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ascalon Arms® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ascalon Arms® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pevná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®
Právě si prohlížíte...

890,- Kč