Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá

Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá
Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá
Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá
Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá
1 599 1 599 455
1 599,- Kč

Původní cena: 1 599,- Kč


Hodnocení:


Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, svítilny a čelovky, Čelovky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá .

Detailní informace

Čelovka ARIA 2 RGB je určená pro aktivity, které vyžadují nenápadnost (např. lov, rybaření a pozorování přírody), její světelný tok je 450 lumenů a kombinovaný kužel světla se hodí na osvětlení blízkého okolí i pohyb. Je vodotěsná, odolná a snadno se ovládá jediným tlačítkem... Záruka 5 let! Čelovka ARIA 2 RGB je určená pro aktivity, které vyžadují nenápadnost (např. lov, rybaření a pozorování přírody), její světelný tok je 450 lumenů a kombinovaný kužel světla se hodí na osvětlení blízkého okolí i pohyb. Je vodotěsná, odolná a snadno se ovládá... jediným tlačítkem... Záruka 5 let!Čelovka ARIA 2 RGB je určená pro aktivity, které vyžadují nenápadnost (např. lov, rybaření a pozorování přírody), její světelný tok je 450 lumenů a kombinovaný kužel světla se hodí na osvětlení blízkého okolí i pohyb. Je vodotěsná, odolná a snadno se ovládá jediným tlačítkem. Kromě čirého světla má také RGB červené, zelené a modré světlo pro pro zachování nočního vidění, usnadňuje čtení map, pomáhá identifikovat stopy zvířat a zlepšuje viditelnost ve vodě. ARIA 2 RGB se dodává se třemi standardními bateriemi AAA/LR03 a díky technologii HYBRID CONCEPT je také kompatibilní s dobíjecím akumulátorem CORE.
Ideální čelovka pro pohyb v noční přírodě (lov, rybaření, pozorování přírody a zvířat):
Kombinovaný kužel světla, široký i zaostřený, pro osvětlení blízkého okolí i pohyb RGB světlo pro různé situace_ červená zachovává noční vidění a poskytuje nenápadnost, zelená usnadňuje čtení mapy a zvyšuje kontrast a modrá pomáhá identifikovat stopy krve a zlepšuje viditelnost ve vodě, aniž by děsila ryby RGB světlo je konstantní nebo přerušované (blikání), podle potřeb uživatele Čelovka je prachotěsná a vodotěsné (v 1 metru vody po dobu 30 minut) Kompaktní a lehká: pouhých 106 g Snadné použití:
Jediné tlačítko pro rychlý a snadný výběr intenzity svícení a barvy světla Tři intenzity čirého světla: MAX výdrž, STANDARD (vyvážený výkonu a výdrž) a MAX výkon Indikátor stavu nabití ukazuje stav baterie při každém zapnutí a vypnutí čelovky Základna čelovky umožňuje naklápětí těla svítilny nahoru nebo dolů Odnímatelný, omyvatelný hlavový pásek Funkce LOCK umožňuje uzamčení vypínače a zabraňuje rozsvícení lampy během přepravy nebo skladování Univerzálnost:
Technologie

Produkt je výrobek značky Petzl ,distribuovaný s EAN kódem 3342540840195.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Petzl, Nářadí a nástroje Petzl, Svítilny a čelovky Petzl, Čelovky Petzl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 062,- Kč
1 865,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, svítilny a čelovky sleva, Čelovky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petzl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petzl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Petzl Čelovky Aria 2 RGB černá
Právě si prohlížíte...

1599,- Kč