PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink

PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink
PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink
PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink
PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink
599 599 1699
599,- Kč

Původní cena: 599,- Kč


Hodnocení:


PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink .

Detailní informace

Balení se skládá z potahu a podnosu Dětská židle GUSTO s vyměnitelným potahem je inovativní výrobek na trhu, který nejenže zajišťuje maximální bezpečnost a funkčnost pro děťátko a rodiče, ale myslí také na ochranu naší planety před příliš rychlou likvidací nepoškozených výrobků. Díky možnosti dokoupení náhradního potahu lze židličku jednoduše proměnit z univerzální na holčičí, chlapeckou nebo ji přizpůsobit Vašemu interiéru. Je to také skvělý způsob, jak základní konstrukci používat delší dobu. Dětskou židli může využít další děťátko v rodině n...ebo může začít svůj nový život v jiné rodině. Stačí jen koupit nový potah, díky kterému bude židle vypadat jako nová. Péče o životní prostředí, kterou jsme při tvorbě této židle zohlednili, nezastínila nejdůležitější aspekty výrobku – byl totiž navržen tak, aby co nejbezpečněji zlepšil každodenní život děťátka i rodičů. Židle má všechny funkce, které usnadňují každodenní krmení: Lze ji snadno sundat a vyčistit, má 5-bodové bezpečnostní pásy, nastavitelnou opěrku zad, nastavitelnou opěrku nohou, nastavitelnou výšku, dvě polohy pro podnos s horní částí, kterou lze mýt v myčce nádobí. Stabilní konstrukce židle zajistí bezpečnost vašeho dítěte bez ohledu na to, jak je aktivní nebo pohyblivé. Vysoce kvalitní provedení, promyšlená konstrukce, moderní a originální design a kompaktní skládání jsou nadčasové vlastnosti, které zajistí pohodlí pro vaše dítě od okamžiku, kdy se naučí sedět. Vlastnosti: Odnímatelný potah z eko-kůže, který lze dokoupit a vyměnit; je odolný vůči zašpinění a snadno se udržuje v čistotě, 2-stupňové nastavení vzdálenosti mezi podnosem a dítětem, široký odnímatelný podnos sestávající ze spodní a horní části, přičemž horní profilovanou část s místem na sklenici lze mýt v myčce nádobí, jednoduchost a rychlost montáže a demontáže, stylový design a krásné barvy, které lze snadno přizpůsobit každému interiéru, Materiál: PU voděodolná eko-kůže Podrobnosti: navrhovaný věk dítěte – od 6 do 36 měsíců maximální hmotnost dítěte – do 15 kg hmotnost židle s podložkou a podnosem – 6,25 kg splňuje normu EN14988:2017 +A1:2020 Rozměry: šířka sedáku: 32,5 cm výška sedadla: 43 cm celkový rozměr židle: 74 × 54 × 100 cm rozměry podnos: 40 × 23 cm

Produkt je výrobek značky Petite&mars ,distribuovaný s EAN kódem 8596202005094.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petite&mars a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petite&mars najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PETITE&MARS Potah sedáku a podnos k dětské židličke Gusto Sugar Pink
Právě si prohlížíte...

599,- Kč