Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering

Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering .

Detailní informace

Skladná pec na pizzu se špičkovými funkcemi Máte rádi pizzu? Pak si zamilujete pec na pizzu značky Royal Catering. Ať už Napoli, Margherita nebo Prosciutto – v této troubě přeměníte jakýkoli kus těsta v křupavou pizzu. Pec na pizzu je ideální pro profesionální přípravu různých druhů pizzy. Navzdory svým malým rozměrům zaujme špičkovými funkcemi a je ideální pro použití nejen v pizzeriích, ale i v kavárnách, občerstveních nebo jiných stravovacích zařízeních. Díky oddělenému nastavení horního a spodního ohřevu nabízí tato praktická pec na pizzu v...še potřebné k upečení dokonalé pizzy! výkon – s 2 200 W pro teplotu v rozmezí 50–400 °C spousta prostoru – velký vnitřní prostor pro pizzu do průměru 35 cm spolehlivost – navzdory své malé velikosti jde o profesionální zařízení se špičkovými funkcemi praktičnost – odolná výklopná dvířka s průzorem z tvrzeného skla kvalita – plášť z ušlechtilé oceli je odolný vůči korozi a vnějším vlivům

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859125804.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - Ø 35 cm - žáruvzdorný kámen - Royal Catering
Právě si prohlížíte...

13990,- Kč