Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý - 14% sleva

-14%
Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý
Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý
Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý
Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý
5 999 6 999 1309
5 999,- Kč

Původní cena: 6 999,- Kč


Hodnocení:


Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý .

Zlevněné zboží

Klíčové vlastnosti Chcete si usnadnit a zrychlit žehlení? Tlak parního generátoru Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0  dosahuje až extrémních 7,7 barů . V kombinaci s parním rázem 550 g/min. je tak dosaženo maximálního množství páry při žehlení i silných a odolných látek - žehlička si hravě poradí i s velmi odolnými záhyby. Její  inovativní ovládací panel  zajišťuje vysoký komfort ovládání. Síly parního generátoru Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 se však vůbec obávat: páru i teplotu přizpůsobíte na míru jemnosti vašeho o...blečení.  Dvojí systém ochrany proti vodnímu kameni s patentovaným Anti-Calc Collectorem  a unikátní Protect system chrání prádlo před skvrnami a prodlužují životnost spotřebiče. Samočisticí plocha Durilium AirGlide Autoclean pak bude po oblečení klouzat s lehkostí pírka. Pára neskutečně rychle proniká i do hlubokých vrstev látky. Vy se můžete těšit, že budete s prací hotoví až o polovinu času dříve a s mnohem menší námahou.  Dvojí systém odvápnění s patentovaným  Anti-Calc Collector a unikátní Protect system technologií  chrání prádlo před skvrnami a prodlužuje životnost spotřebiče. Lock systém jednoduše přichytí žehličku k základně usnadňuje tak jeho přenášení. Jeho kontinuální pára dosahuje až 155 g/min. Žehlicí plocha Durilium AirGlide Autoclean zůstává stále čistá a nabízí nejvyšší kluznost. Vysoce intuitivní ovládací panel umístěný přímo na držadle žehličky umožňuje zvolit dokonalou kombinaci páry a teploty pro daný typ látky.  Lock systém  slouží pro snadné přenášení a bezpečné uložení žehličky. Výhodou je také záruka až 10leté jednoduché opravitelnosti s dostupnými nahranými díly. Nejdůležitější parametry Mimořádně silný parní výkon Snadná volba mezi funkcemi Parní ráz až 560 g/min. Tlak 7,7 barů Poskytuje ideální kombinaci teploty a páry, která je bezpečná pro všechny látky bez nutnosti nastavování Dvojí systém ochrany proti vodnímu kameni Sběrač vodního kamene Calc Collector  Protect System proti skvrnám na prádle Žehlicí plocha Durilium AirGlide s perfektní kluzností Pojistka pro snadné přenášení Umožňuje i svislé napařování oděvů Délka přívodního kabelu: 1,6 m 10 let záruka opravitelnosti 

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3121040085103.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Parní generátor Tefal Pro Express Ultimate II GV9710E0 7,7 barů modrý/bílý
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

5999,- Kč