Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller

Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller
104 104 1075
104,- Kč

Původní cena: 104,- Kč


Hodnocení:


Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller .

Detailní informace

Panthenol, respektive kyselina pantothenová, je nezbytný pro udržení zdravé pokožky, krásných vlasů a nehtů. Jeho nedostatek v organismu se významně projeví na kůži – snížením pružnosti, rychlejším stárnutím kůže, svraskáváním a rozvojem vrásek, a na vlasech – zhoršením jejich kvality, ztrátou lesku a větší lámavostí. Vlastnosti: Pro krásné vlasy a nehty. Kyselina pantothenová je látka ze skupiny vitaminů B. Přípravek zabezpečuje přísun kyseliny pantothenové do organismu.

Produkt je výrobek značky Panthenol ,distribuovaný s EAN kódem 8594009627839.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Panthenol, Zdravotní péče Panthenol, Fitness a výživa Panthenol, Vitamíny a výživové doplňky Panthenol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panthenol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panthenol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Panthenol Tablety 100mg Tbl.24 Dr.müller
Právě si prohlížíte...

104,- Kč