Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU

Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU
Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU
Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU
Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU .

Detailní informace

Nový model R5 Overcurve navazuje na kvality svého předchůdce R5B a posouvá je ještě dál. Svým designem, tuhou podrážkou, použitými materiály, ale přitom stále ještě za dostupnou cenu, nabízí výtečný mix skvělých vlastností. Zapínání Boa IP1-A v kombinaci s jednou přezkou na suchý zip bezpečně a pohodlně obepíná chodidlo. Nylonová podrážka zesílená karbonovými vlákny je dostatečně tuhá pro dlouhé silniční vyjížďky a v kombinaci s pohodlnou vložkou fizik přenáší každý vynaložený watt výkonu do pedálů. Svršek boty je vyroben z odolného a zároveň l...ehce omyvatelného materiálu Microtex, dostatečné odvětrání boty je zajištěno systémem laserem vyřezávaných otvorů.
Tretry fi’zi:k jsou vyvíjeny ve spolupráci s předními profesionálními jezdci týmů seriálu World Tour - Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Richard Carapaz (Movistar Team), Geraint Thomas (Team Ineos) a Philippe Gilbert (Lotto-Soudal). Používáme nejlepší dostupné technologie, materiály a výrobní postupy.
Materiál: Microtex, reflexní prvky na patě Podrážka: Carbon Reinforced Nylon Technologie Overcurve: asymetrická konstrukce, která ergonomicky odpovídá anatomii chodidla Upínací systém: Boa IP1-A a přezka na suchý zip Vložka: fi‘zi:k Hmotnost: 253 g (42,5)

Produkt je výrobek značky Fi’zi:k ,distribuovaný s EAN kódem 8058364037783.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fi’zi:k a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fi’zi:k najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pánské tretry Fizik Overcurve R5 white/black 47 EU
Právě si prohlížíte...

3599,- Kč