Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg .

Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg .

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg . z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg . .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Pampers Premium Protection Kalhoty, velikost 4, 9-15kg, měsíční balení Pampers Plenky Premium Protection , velikost 4 maxi, 9-14kg, měsíční balení Pohodlí a ochrana s kalhotkami Pampers pro snadné oblékání. Se sáčkem r evolution ären Stop & Protect, který pomáhá zabránit protékání po zádech - pro až 12 hodin všestranné ochrany proti protékání Protože je vaše dítě stále aktivnější a během přebalování se otáčí, potřebujete plenku, která pohodlně sedí, nabízí spolehlivou ochranu a sleduje každý váš pohyb. Proto Pampers Prem...ium Protection Pants nabízejí naše nejjemnější pohodlí a ochranu s 360° komfortním přizpůsobením díky ultra měkkým a pružným materiálům, které se přizpůsobí pohybům vašeho aktivního dítěte. Stejně jako všechny kalhoty Pampers se i Pampers Premium Protection Pants snadno přebalují: lze je obléknout jediným škubnutím, svléknout jemným rozepnutím bočních zipů, srolovat a zalepit pro snadné vyhození - i když se dítě pohybuje sem a tam Dermatologicky testované a obsahují 0 % vonných alergenů EU (podle nařízení EU o kosmetických přípravcích č. 1223/2009n Pampers Plenky Premium Protection jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly nejjemnější pohodlí a ochranu před Pampers . Vnitřní rouno DERMA COMFORT se savými póry okamžitě absorbuje vlhkost a tekutou stolici a odvádí ji od pokožky do jádra plenky. Až 100% ochrana proti úniku díky jedinečnému trojnásobnému ochrannému systému, který rychle absorbuje tekutinu a chrání před únikem z bříška a nožiček. Součástí dodávky je: 168x Pampers Premium Protection Kalhoty, velikost 4, 9-15kg 174x Premium Protection Plenky, velikost 4 Maxi, 9-14kg

Produkt je výrobek značky Pampers.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg . a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pampers a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pampers najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pampers Sada plenek Premium Protection Pants, velikost 4, 9-15 kg .
Právě si prohlížíte...

2808,- Kč