Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení .

Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení .

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení . z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení . .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Pampers Nejlepší komfort a ochrana pro citlivou dětskou pokožku Exkluzivní vnitřní rouno Derma comfort se savými póry okamžitě absorbuje vlhkost a tekutou stolici a odvádí ji od pokožky do vnitřní části pleny. Díky tomu zůstává citlivá pokožka vašeho dítěte suchá a chráněná. Vybrané materiály jemné jako peříčko pro náš nejjemnější dotek na citlivou dětskou pokožku. Jedinečný trojnásobný ochranný systém, který rychle absorbuje tekutinu a pomáhá předcházet úniku tekutiny z bříška a nožiček Pampers Plenky Premium Protection... , jednička v německém porodnictví station en*, jsou 100% bezpečné pro citlivou pokožku vašeho dítěte: plenky jsou dermatologicky testovány a neobsahují 26 parfémových alergenů EU. (*Na základě údajů o distribuci v porodnicích station en v Německu v listopadu 2021). Pampers Plenky Premium Protection jsou vítězi testu Stiftung Warentest s hodnocením VELMI DOBRÝ (1,4), v testu: 11 dětských plenek, vydání 08/2021, www.test.de. Enzymy z moči a stolice mění hodnotu pH jemné dětské pokožky a zvyšují riziko podráždění a opruzenin. Všechny vlhčené ubrousky Pampers obsahují jedinečné složení, které chrání přirozené pH dětské pokožky lépe než bavlna a voda. Pampers Sensitive Vlhčené ubrousky jsou dermatologicky testovány a schváleny dermatology z organizace Skin Health Alliance Protože jsou Pampers Sensitive určeny pro citlivou dětskou pokožku, neobsahují alkohol, parfémy ani barviva. Složení: Sensitive Vlhčené ubrousky: Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sorbitan Caprylate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, BIS-PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Xanthan Gum, Pentadecalactone, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride. Součástí dodávky: Pampers Prémiové Protection plenky jako měsíční balení (1x 174 plenek). 1200 vlhčených ubrousků (15 x 80 ks)

Produkt je výrobek značky Pampers.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení . a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pampers a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pampers najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pampers Premium Protection , velikost 4, 9-14 kg, měsíční balení .
Právě si prohlížíte...

1953,- Kč