Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo

Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo .

Detailní informace

S ozonizérem vody vyperete důkladněji a šetrněji Perte prádlo důkladněji než kdykoli předtím a zároveň chraňte životní prostředí. Použijte ozonizér značky ulsonix! Ozón reaguje s vodou a zvyšuje nejen kvalitu vody, ale také váže nečistoty a pachy. S ozonem navíc eliminujete 99,6 % všech patogenů a bakterií přenášených vodou. Vaše prádlo bude znatelně čistší než u jiných metod čištění – bez jakýchkoliv přísad nebo dalších čisticích prostředků. čistota – mytí ozonem znamená mytí bez přísad a dalších čisticích prostředků účinnost – odstraňuje neči...stoty, pachy a usazeniny s 300násobnou reaktivitou šetrnost k životnímu prostředí – funguje bez pracího prášku, plastu, nemusí se ohřívat a tím chrání životní prostředí výkon – pracuje s průtokem vody 4,5 l/min a koncentrací ozónu 0.5~1 mg/l ve dvou stupních praktičnost – změkčuje vodu a chrání vaše prádlo a pračku

Produkt je výrobek značky Ulsonix ,distribuovaný s EAN kódem 4062859168764.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulsonix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulsonix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ozonátor vody - 0.5~1 mg/l - 4,5 l/min - na prádlo
Právě si prohlížíte...

8599,- Kč