Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White

Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, zubní kartáčky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White .

Detailní informace

Elektrický zubní kartáček Oral-B Vitality 100 CrossAction zajišťuje v porovnání s běžným manuálním zubním kartáčkem klinicky ověřenou špičkovou čistotu ústní dutiny. Kartáčková hlava CrossAction je navržena tak, aby při čištění obklopila svými vlákny zkosenými v úhlu 16 stupňů každý zub. 2D technologie čištění pak svými oscilacemi a rotacemi odstraňuje zubní plak lépe než běžný manuální zubní kartáček. Časovač zabudovaný v rukojeti zubního kartáčku pomáhá dodržovat zubními lékaři doporučované 2 minuty čištění. To nejlepší vám navíc přináší Oral...-B, zubními lékaři nejpoužívanější značka zubních kartáčků na světě. Kompatibilní s těmito náhradními kartáčkovými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Produkt je výrobek značky Oral B ,distribuovaný s EAN kódem 4210201201083.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Oral B, Osobní péče Oral B, Péče o ústní dutinu Oral B, Zubní kartáčky Oral B.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, zubní kartáčky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oral B a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oral B najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Oral B Elektrický zubní kartáček Vitality D100 Cross Action White
Právě si prohlížíte...

771,- Kč