Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks

Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks .

Detailní informace

Oral-B se vydává ještě dál a dostává čištění na úplně jinou úroveň. Chtěli jsme víc než čistě pokrokové technologie a špičkové provedení – umožňujeme to nejdůkladnější, nejjemnější a nejtišší čištění vašeho života. Chtěli jsme vytvořit víc než líbivý design – vznikla elegance určená pro ty nejvyhledávanější technologie. Je jasné, že když začnete místo manuálního zubního kartáčku používat elektrický, budete si čistit zuby lépe. Ale když začnete místo elektrického zubního kartáčku používat zubní kartáček iO, pak se z obyčejného stane neobyčejné a... čištění uvidíte, uslyšíte a ucítíte jinak. Spojuje unikátní kulatou kartáčkovou hlavu Oral-B a jemné mikrovibrace, takže budete mít svěží pocit čistoty v ústech a vaše dásně budou 100% zdravější už za jeden týden. Interaktivní displej ukazuje důležité informace, včetně režimů čištění a upomínky na výměnu kartáčkové hlavy, pozdravu, když ho zapnete a úsměvu za dobře odvedenou práci. Umělá inteligence rozpozná váš styl čištění a navede vás tak, abyste si vyčistili všechny zuby a žádné místo nevynechali. Nabízí 5 chytrých rezžimů pro čištění na míru: pro každodenní čištění, jemný, péče o dásně, intenzivní čištění, bělicí. Vylepšený chytrý senzor tlaku signalizuje pomocí červené, bílé nebo zelené barvy kontrolky, pokud při čištění tlačíte příliš, málo nebo správně.

Produkt je výrobek značky Oral B ,distribuovaný s EAN kódem 4210201315513.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oral B a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oral B najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Oral B Elektrický zubní kartáček iO7 Series Duo White Alabaster 2 ks
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč