Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38

Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38
Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38
Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38
Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38
3 499 3 369 2085
3 499,- Kč

Původní cena: 3 369,- Kč


Hodnocení:


Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38 .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti 2x více šťávy, 2x více antioxidantů, o 25 % více energie. Šnekový odšťavňovač zkrátka vymačká z ovoce mnohem víc než jeho kolegové s odstředivým způsobem odšťavňování. Šťávu lisuje zastudena , a tak v ní zůstávají všechny potřebné vitamíny. Díky zpětnému chodu vylisuje ovoce doslova na dřeň a nenechá v něm ani kapičku blahodárné šťávy.  Vzhledem k použité technologii je provoz odšťavňovače mimořádně tichý , takže si budete moci připravovat šťávu třeba ráno k snídani, když ostatní ještě spí. Poskládat přístroj je při...tom naprosto intuitivní a stejně tak jeho obsluha. Není to žádná věda. Navíc se velice pohodlně plní díky širokému plnícímu otvoru, takže připravovat ovocnou šťávu bude radost. Součástí je praktický filtr , který efektivně odseparuje odpadový materiál od lahodné šťávy. Hotovou šťávu můžete nechat vymačkat rovnou do skleničky : není potřeba umývat další kusy nádobí. Tuhý suchý odpad je extrahován samostatným otvorem, kde odpadává do nádoby, kterou pak můžete snadno vyčistit. Nejdůležitější parametry Automatický šnekový odšťavňovač Příkon 200 W Se zpětným chodem Nerezový filtr Drip-stop systém proti odkapávání Ti chý provoz Velikost plnící trubice: 4 x 5 cm Rychlosti otáček: 82 ot./min.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3045387200022.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Tefal Infiny Juice ZC255B38
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč