Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná

Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná
21 990 19 990 2266
21 990,- Kč

Původní cena: 19 990,- Kč


Hodnocení:


Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná .

Detailní informace

Pro interiér i exteriér: elegantní odpadkový koš se stříškou Jednoduchý, elegantní a praktický: S odpadkovým košem od společnosti ulsonix můžete udržovat pořádek v interiéru i exteriéru. Kulatý odpadkový koš s výškou 105 cm a průměrem 73 cm pojme spoustu odpadků. Kulatá stříška nad širokým otvorem chrání před deštěm. prostor – díky výšce 105 cm a průměru 73 cm pojme velké množství odpadu elegantní vzhled – konstrukce z ušlechtilé oceli dodává moderní, vytříbený vzhled flexibilita – vhodné do interiéru i exteriéru dlouhá životnost – vyrobeno z r...obustních materiálů odolných proti poškrábání čistota – snadné čištění zvenku i zevnitř díky odnímatelnému víku

Produkt je výrobek značky Ulsonix ,distribuovaný s EAN kódem 4062859120243.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulsonix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulsonix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odpadkový koš - kulatý - se stříškou - ušlechtilá ocel / pozinkovaná ocel - stříbrná
Právě si prohlížíte...

21990,- Kč