Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks

Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks
249 249 1763
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks .

Detailní informace

Uvnitř balení najdete 100 ks vysoce kvalitních matných obalů žluté barvy, které jsou vhodné pro karetní hry formátu "Standard". Sem patří například Magic: the Gathering, Pokémon a další karetní hry, které mají karty do rozměru 66x91mm. Používejte obaly a zvyšte tak životnost vašich karet. Řada Katana je nejvyšší a nejkvalitnější řada obalů od firmy Ultimate Guard a nabízí nejvyšší možnou ochranu pro vaše karty. Vylepšený výrobní proces zlepšuje pevnost obalů pro profesionální, ale i občasné hraní. Dále jsou méně náchylné na poškrábání a ohýbaní... rožků. Díky matnému povrchu se snadněji míchají, ale hlavně nejsou lesklé a neodráží obrázky jiných karet. Pro turnajové hraní jsou tedy jasnou volbou. Uvnitř krabičky najdete 100 ks matně žlutých obalů o rozměru 66x91mm a jsou vhodné pro karetní hru Magic: the Gathering, Pokémon a další karetní hry, které mají rozměr karet do této velikosti. Díky obalům na karty zvýšíte životnost vašich karet a zbytečně si je neničíte. Jsou vhodné jak pro turnajové, tak i občasné hraní příp. i pro archivaci. Dovnitř těchto obalů dáte i karty v Perfect Size obalech, jako jsou Ultimate Guard Precise-Fit Sleeves, Ultra Pro Pro-Fit, KMC Perfect Size, Dragon Shield Perfect Fit a další.Technické parametry:
počet kusů obalů - 100 ks v balení barva obalů - matně žluté rozměr obalu - 66 x 91 mm ideální pro turnajové hraní - nelesknou se a neodráží karty, snadno se míchají vylepšený výrobní proces pro větší pevnou obalů a zabránění poškrábání a ohýbání rožků vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu bez kyselin a PVC

Produkt je výrobek značky Ultimate Guard ,distribuovaný s EAN kódem 4056133011662.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ultimate Guard a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ultimate Guard najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obaly na karty Ultimate Guard Katana - Yellow 100 ks
Právě si prohlížíte...

249,- Kč