Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Obal na knihu Srdíčka na šedé

Obal na knihu Srdíčka na šedé

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Obal na knihu Srdíčka na šedé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Obal na knihu Srdíčka na šedé .

Detailní informace

Nastavitelný = univerzální obal na knihu Textilní obal na knihu české ruční výroby. Obal na knihu je ušitý z vysoce kvalitní bavlny. Jedinečný a originální vzhled obalu na knihu je zaručen pečlivým výběrem lícové a rubové látky. Samozřejmostí je všitá záložka. Obal na knihu zasíláme v celofánovém sáčku, je opatřen cedulkou Hand Made a návodem na údržbu. Rozměr obalu M 23,5 x nastavitelná šířka obaluObal je ušitý z vysoce kvalitní bavlnyVnitřní látka obalu - 100% bavlnaObal je vyztužený a krásně drží tvarObal má všitou záložkuČeská ruční výrobaD...árkové balení v celofánovém sáčku Údržba: Obal na knihu ručně vyperte ve vodní lázni, poté nechte vykapat a usušit ve svislé poloze. Obal neždímejte. Vysušený obal rozžehlete přes tenké plátýnko žehličkou nastavenou na bavlnu. Obal nelze prát a ždímat v automatické pračce. Obal nelze sušit v sušičce na prádlo. Rozměr: Rozměry jsou uvedené jako výška x šířka rozloženého obalu v centimetrech. Rozměrová tolerance je cca +/- 5mm. Tip: Obal na knihu můžete využít také jako originální dárek.

Produkt je výrobek značky Decente ,distribuovaný s EAN kódem 8595616718941.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obal na knihu Srdíčka na šedé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Decente a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Decente najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obal na knihu Srdíčka na šedé
Právě si prohlížíte...

239,- Kč