Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Obal na knihu Bílé kytičky na modré

Obal na knihu Bílé kytičky na modré
Obal na knihu Bílé kytičky na modré
Obal na knihu Bílé kytičky na modré
Obal na knihu Bílé kytičky na modré

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Obal na knihu Bílé kytičky na modré z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Obal na knihu Bílé kytičky na modré .

Detailní informace

Nastavitelný = univerzální obal na knihu Textilní obal na knihu české ruční výroby. Obal na knihu je ušitý z vysoce kvalitní bavlny. Jedinečný a originální vzhled obalu na knihu je zaručen pečlivým výběrem lícové a rubové látky. Samozřejmostí je všitá záložka. Obal na knihu zasíláme v celofánovém sáčku, je opatřen cedulkou Hand Made a návodem na údržbu. Rozměr obalu S 22 x nastavitelná šířka obaluObal je ušitý z vysoce kvalitní bavlnyVnitřní látka obalu - 100% bavlnaObal je vyztužený a krásně drží tvarObal má všitou záložkuČeská ruční výrobaDár...kové balení v celofánovém sáčku Údržba: Obal na knihu ručně vyperte ve vodní lázni, poté nechte vykapat a usušit ve svislé poloze. Obal neždímejte. Vysušený obal rozžehlete přes tenké plátýnko žehličkou nastavenou na bavlnu. Obal nelze prát a ždímat v automatické pračce. Obal nelze sušit v sušičce na prádlo. Rozměr: Rozměry jsou uvedené jako výška x šířka rozloženého obalu v centimetrech. Rozměrová tolerance je cca +/- 5mm. Tip: Obal na knihu můžete využít také jako originální dárek.

Produkt je výrobek značky Decente ,distribuovaný s EAN kódem 8595616719092.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obal na knihu Bílé kytičky na modré a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Decente a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Decente najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obal na knihu Bílé kytičky na modré
Právě si prohlížíte...

239,- Kč