NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set

NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set
434 434 674
434,- Kč

Původní cena: 434,- Kč


Hodnocení:


NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Startovací sada se dvěma kojeneckými lahvemi a dudlíkem Lahvičky: 260 ml a 150 ml Design : zelená, béžová a hnědá S indikátorem teploty Control Přirozený zážitek z pití díky několika jemným otvorům pro pití Systém Anti-Colic Air Vyrobeno z udržitelného silikonu a plastu certifikovaného přírodního původu*. Vyrobeno v Německu s využitím ekologické elektřiny pro úsporu zdrojů Baleno ve 100% papíru Vyrobeno ze 100% udržitelných materiálů S patentovaným indikátorem teploty NUK Control Bez obsahu BPA V souladu... s evropskou bezpečnostní normou EN14350 Materiál a rozměry: Materiál: silikon, plast certifikovaného přírodního původu*. 100% papírový obal Jedná se o udržitelné materiály, u nichž lze 100% dohledat přírodní suroviny prostřednictvím certifikovaného procesu hmotnostní bilance ISCC PLUS (plast) a REDcert² (silikon). *Jedná se o udržitelné materiály, které jsou 100% dohledatelné z přírodních surovin prostřednictvím certifikovaného procesu hmotnostní bilance ISCC PLUS (plast) a REDcert² (silikon). Varování a bezpečnostní pokyny: Pečlivě si přečtěte varování a návod k použití, které jsou uvedeny uvnitř. NUK Teplota Control slouží jako dodatečná kontrola. Proto by se teplota teplých nápojů měla kontrolovat pomocí několika kapek na zápěstí. V ideálním případě by měla mít tekutina teplotu těla (37 °C = středně modrá). Součástí dodávky je: 1 x NUK Dětská láhev pro Nature 260 ml 1 x NUK Kojenecká láhev pro Nature 150 ml 1 x dudlík

Produkt je výrobek značky Nuk ,distribuovaný s EAN kódem 4008600423225.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUK Sada kojeneckých lahví NUK pro Nature , Start Set
Právě si prohlížíte...

434,- Kč