Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml

NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml .

Detailní informace

Co vaše dítě nejraději dělá? Samozřejmě prozkoumejte svět! Čím je vaše dítě starší, tím více se mu líbí být venku a objevovat své silné stránky a schopnosti prostřednictvím hry a sportu. Proto je potřeba šálek, kterým i vaše starší dítě dokáže uhasit žízeň mezi malými způsobem, který odpovídá jeho věku. V jasných barvách a se zábavnými motivy vám Sports Cup také vždy dá dobrou náladu. NUK Sports Cup NUK Sports Cup pojme 450 ml a díky své pohodě motivy je dokonalým společníkem pro hry a sport. Jeho praktický výtok push-pull se snadno otevírá a z...avírá. Je vyroben z průhledného silikonu a je obzvláště odolný a hygienický, protože rodiče mohou jednoduše dát hubici do myčky na čištění. Aby měly aktivní děti při hraní obě ruce volné, mohou si pomocí integrovaného klipu připevnit šálek na batoh. Kelímek je vyroben z robustního polypropylenu (PP) bez BPA a je kompatibilní se všemi ostatními články NUK First Choice. Doplňuje osvědčenou řadu NUK First Choice o řešení pro velkou žízeň aktivních dětí. NUK Sports Cup - tento pohár zaručeně udrží krok s chutí starších dětí! Podrobnosti o produktu: množství náplně : 450 ml ideální pro hry a sport těsná silikonová průchodka push-pull pro snadné otevírání a zavírání s průhledným ochranným krytem a integrovanou sponou Hrnek vyrobený z lehkého a robustního polypropylenu (PP), bez BPA Kompatibilní s doplňky NUK First Choice Bottle

Produkt je výrobek značky Nuk ,distribuovaný s EAN kódem 4008600380207.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 260 ml - 350 ml
  • Barva: Fialová
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUK láhev na pití Sports Cup Girl, 450ml
Právě si prohlížíte...

247,- Kč