Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě. - 20% sleva

-20%
NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě. z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě. .

Zlevněné zboží

NUK Nature Kojenecká láhev Sense: známý pocit, který vaše dítě miluje Mami, jsi nejlepší! Pro své dítě jste nenahraditelní. Jak je dobré, že kojenecká láhev NUK Nature Sense poskytuje vašemu děťátku pocit pití jako u maminčina prsu. To nám říká více než 90 % dětí.* Ne slovy, ale tím, že snadno přijímají NUK Nature Sense a jsou schopny snadno přecházet mezi kojením a krmením z láhve. Nepostradatelná pomůcka pro maminky, které si zaslouží odpočinek, tatínky, kteří také rádi občas nakrmí své dítě, a pro případy, kdy je čas odstavit dítě. Tento jed...inečný přirozený pocit vychází ze skutečnosti, že savička je vytvořena podle vzoru mateřského prsu. Do posledního detailu. Dudlík NUK Nature Sense má několik jemných otvorů pro pití - po vzoru mlékovodů v matčině prsu. To umožňuje optimální, rovnoměrný a přirozený průtok pitné vody. Tvar savičky je také podobný ženské bradavce při kojení. Je to proto, že se při sání dítěte pružně přizpůsobuje jazyku a patru. Dudlík Nature Sense tento speciální tvar kopíruje. Použitý materiál je měkký a dodává rtům vašeho dítěte známý pocit. *Nezávislý průzkum trhu Německo 2016 NUK Nature Senzor s teplotou Control Dobrý pocit! Když jde do tuhého, je trocha jistoty navíc prostě příjemná. NUK Nature Kojenecké láhve Sense s teplotou Control na první pohled ukazují, kdy bylo dosaženo správné teploty pro pití. S teplotou Control mění stupnice na lahvi barvu v závislosti na teplotě obsahu. Pokud je jídlo příliš horké, změní se obvykle modrý indikátor na bílý. Důležité: NUK Teplota Control slouží jako doplňková kontrola. Proto je třeba před krmením zkontrolovat teplotu krmiva několika kapkami na zápěstí. Správný dudlík pro každé dítě Dudlík je k dispozici se třemi různými otvory pro pití (S, M a L). V závislosti na individuální sací síle vašeho dítěte umožňují tyto různé varianty otvorů pro pití optimální průtok pití. Podrobnosti o produktu: S teplotou. Control tSe silikonovou savičkou NUK Nature Sense: široká, flexibilní podpěra rtů a extra měkká zóna poskytují známý pocit při pití jako u mateřského prsu - nyní ještě měkčí. tHladký a přirozený tok pití díky jemným pítkům, stejně jako mlékovody mateřského prsu. tAnti-Colic Air System: zabraňuje polykání vzduchu - pro spokojené bříško tAtraktivní dárková krabička NUK s okénkem Dětské láhve neobsahují BPA a jsou vyrobeny z PP. Rozsah dodávky: 3 x Nature Kojenecká láhev Sense 260 ml se silikonovou savičkou velikosti M (pro střední průtok pití).

Produkt je výrobek značky Nuk ,distribuovaný s EAN kódem 4008600368687.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Materiál: Polypropylen
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě. a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUK Dětská láhev Nature Sense Girl 3-pack, s teplotou Control , ve fialové barvě.
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

492,- Kč