Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle - 8% sleva

-8%
Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle
8 303 8 979 740
8 303,- Kč

Původní cena: 8 979,- Kč


Hodnocení:


Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle .

Zlevněné zboží

Nová řada konferenčních křesel Kaika - elegantní a velice pohodlné křeslo do konferenčních sálů, čekáren, hotelů, recepcí atd.Sedák s opěradlem ve tvaru "tulipánu" jsou oboustranně čalouněné jedním ze třech odolných potahů,Kompletní nabídku dostupných potahů a barev naleznete v záložce : MATERIÁLY,Základna je tvořena 4 dřevěnými nohami,Barva dřevěných části : 2.D07 OakNohy jsou připevněny do kovových patek, k dostání ve dvou barvách: ČERNÁ (black) a BÍLÁ (white),Obě tyto verze naleznete v přiloženém CENÍKU,Nohy jsou zakončeny černými plastovými... krytkami určenými pro tvrdé povrchy. Nohy zabraňují poškrábání podlahy.Celá série křesel Kaika se skládá z mnoha různých křesel - záložkaPODOBNÉ,
Kaiku lze vyrobit v kombinací dvou různých barev čalounění - pomůžeme Vám vybrat správné barvy, do poznámky napište, jaké barvy chcete kombinovat,
Na křeslo se vztahuje5 letá záruční doba výrobce,Doprava zcela zdarma!DŮLEŽITÉ: V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na vrácení zboží do 14 dnů od doručeníRozměry:

Produkt je výrobek značky Nowy Styl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nowy Styl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nowy Styl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nowy Styl Kaika 4L LWM konferenční židle
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

8303,- Kč