Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní

Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pneuboss a budete spokojení s dodaným Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní .

Detailní informace

Nakupujte NOKIAN TYRES WR SNOWPROOF 185/65 R 15 88T z e-shopu Pneuboss.cz,Zimní pneu prémiové třídy Nokian Tyres WR Snowproof jsou mistrovskou kombinací severských zkušeností a porozumění alpským zimním podmínkám. Užijte si naprostou kontrolu nad řízením, maximální bezpečnost na zimních cestách a vyvážené jízdní reakce ve všech podmínkách. Díky nízkému valivému odporu šetříte s pneu WR Snowproof nejen peníze za palivo, ale také životní prostředí. Pokud hledáte 100% spolehlivé zimní pneumatiky, na které se můžete spolehnout v extrémních zimních ...podmínkách, jsou pro vás pláště Nokian Tyres WR Snowproof jasnou volbou.Finský výrobce Nokian Tyres se řadí mezi výrobce pneumatik prémiové třídy, u kterých dostanete za svoje peníze kvalitu bez kompromisů. Pneu WR Snowproof se vyrábí pro disky od 14 do 20 palců. Tyto pneumatiky Nokian tak pro vás máme nejen v oblíbených variantách 195/65 R15 a 205/55 R16, ale třeba i ve větším rozměru 245/45 R18. Díky tomu je můžou obouvat majitelé aut střední třídy i prémiových vozů.Pokud už vám jde z těch všech čísel hlava kolem, zkuste navštívit naši pneu-poradnu, kde se dozvíte, jak správně číst rozměry na pneumatikách a proč v létě nejezdit na zimních pneumatikách.

Produkt je výrobek značky Nokian Tyres.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nokian Tyres a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nokian Tyres najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nokian Tyres Wr Snowproof 185/65 R 15 88T zimní
Právě si prohlížíte...

1716,- Kč