NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314

NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314
NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314
NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314
NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314
1 350 1 350 328
1 350,- Kč

Původní cena: 1 350,- Kč


Hodnocení:


NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314 .

Detailní informace

Nabíjecí lucerna s powerbankou Nite Ize Radiant® 314 je výborný společník do přírody, garáže nebo jako nouzový zdroj svícení a nabíjení v domácnosti. Vestavěný záložní zdroj (powerbanka) s USB koncovkou vám umožňuje nabíjet vaše každodenní elektronická zařízení kamkoliv půjdete. Lucerna má světelný výkon 314 lumenů a vestavěný optický difuzér pro komfortní distribuci světla. Cyklickým hlavním spínačem můžete volit mezi čtyřmi světelnými módy a také barvou světla, která může být bílá LED nebo oranžová LED v odstínu příjemné jantarové pro neoslňu...jící svit a uchování nočního vidění. Postupným stisknutím přepínáte mezi bílým světlem vysoké, střední a nízké intenzity. Při podržení tlačítka na 2 sec. přepnete na oranžové světlo a přidržením tlačítka po dobu 5 sec. lucernu uzamčete proti nechtěnému rozsvícení (lockout) mód. Při uzamčení a následném odemčení lucerna krátce problikne. Lucerna vydrží i horší zacházení. Je nárazuvzdorná (testováno z výšky 1 m) a voděodpudivá (certifikována na IPX4). Můžete jí tak zapomenout na dešti, aniž by došla k úhoně.  Lucerna má v horní části zabudovanou karabinu, která slouží k jejímu zavěšení, přenášení nebo připnutí na výstroj. Součástí balení je skladovací obal, který slouží nejen k ochraně lucerny, ale můžete ho použít i k stínění světla pokud vám i v nízkém svitu připadne příliš silné. Lucerna je poháněna výkonnou nabíjecí Li-Ion baterií. Lucerna se nabíjí pomocí micro USB kabelu, který je součástí balení. Zásuvka na micro USB je umístěna vedle výstupního USB konektoru powerbanky. Lucerna vydrží svítit až 96 hodin na jedno nabití. Vlastnosti: nabíjecí lucerna s powerbankou LED světelný výkon 314 lumenů multifunkční spínač pro 4 režimy svícení bílá LED: vysoký, střední, nízký oranžová LED: vysoký funkce "uzamčení" proti nechtěnému rozsvícení nárazuvzdorná (dopad z 1 metru) vododpudivá (IPX4) optický difuzér pro změkčení světla skladovací obal pro přenost a tlumení svitu oranžové světlo (amber) pro neoslňující svícení vestavěná karabina pro zavěšení napájení: nabíjecí Li-Ion baterie napájecí kabel součástí balení rozměry: 72mm x 174mm x 71mm váha: 243 g

Produkt je výrobek značky Nite Ize ,distribuovaný s EAN kódem 094664047402.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 350 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nite Ize a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nite Ize najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NITE IZE Nabíjecí lucerna a powerbanka Nite Ize Radiant 314
Právě si prohlížíte...

1350,- Kč