Niceboy ION Home Security Camera

Niceboy ION Home Security Camera
Niceboy ION Home Security Camera
Niceboy ION Home Security Camera
Niceboy ION Home Security Camera
1 190 1 199 961
1 190,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Niceboy ION Home Security Camera z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Niceboy ION Home Security Camera .

Detailní informace

Váš bezpečný domov pod kontrolou! Vaše blízké i vaše domácí mazlíčky spolehlivě ohlídá domácí bezpečnostní Wi-Fi kamera ION Home Security Camera od značky Niceboy. Má vysoké Full HD rozlišení, noční vidění, umí detekovat pohyb a posílat upozornění na váš mobilní telefon. A díky mikrofonu s reproduktorem můžete přes kameru s členy domácnosti komunikovat. Zaznamenejte i detaily ve Full HD rozlišení Chytrá bezpečnostní kamera natáčí živý obraz ve vysoké kvalitě Full HD (1920x1080p), takže si můžete záznam či aktuální obraz prohlédnout do nejmenšíh...o detailu. Její rotační mechanismus vám přinese fantasticky široký záběr – horizontálně 355 ° a vertikálně 90 °. Pokryje tím pádem celý sledovaný prostor, takže získáte nejen dokonalý přehled o dění ve vaší domácnosti, ale také díky tomu můžete včas odhalit nebezpečí a zasáhnout. S detekcí pohybu i zvuku vás upozorní na podezřelé aktivity Bezpečnostní kamera Niceboy ION Home Security Camera je vybavena senzorem pro inteligentní detekci pohybu a zvuku. Jakmile kamera...

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426496.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Niceboy ION Home Security Camera a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Niceboy ION Home Security Camera
Právě si prohlížíte...

1190,- Kč