Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes - 6% sleva

-6%
Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes .

Zlevněné zboží

Školní batoh Active od značky neoxx je pohodlný, robustní a udržitelný. Ideální batoh na střední školu. Díky svým ergonomickým prvkům je batoh neoxx velmi pohodlný a přizpůsobí se anatomii dítěte: polstrované ergonomické zádové lůžko, výškově nastavitelné polstrované popruhy, odnímatelný pohodlný bederní pás pro odlehčení zad, rovnoměrné rozložení hmotnosti pomocí hrudního popruhu, hmotnost je umístěna blízko zad pomocí popruhů pro nastavení polohy a také bočních kompresních popruhů. Už žádné přehrabování! Přihrádky s organizérem, extra přihrád...ka na notebook, boční kapsy zajišťují dobrou organizaci: velká přihrádka s organizérem na notebook, přihrádka na notebook, přihrádka s organizérem a šňůrkou na krk, široká přihrádka na zip, boční kapsa s gumičkou na standardní lahve, extra tajná přihrádka na peníze, milostné dopisy nebo taháky, držák na brusle board se suchým zipem - také pro připevnění bundy, sportovní tašky nebo helmy. Batoh vynikne i ve tmě: díky reflexním plochám na přední straně a popruzích je dobře viditelný. Batoh je robustní, odolný a praktický: potažený materiál odpuzující nečistoty udržuje obsah v suchu a lze jej snadno čistit. Praktické dvoucestné zipy umožňují rychlý přístup k obsahu. Stabilní: díky vzpřímenému stojanu se snadno plní. Udržitelnost: Podšívka všech výrobků neoxx je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví. Školní batoh Active využívá 15 recyklovaných 0,5 PET lahví. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 24 x 31 x 45,5 cm Hmotnost: přibližně 980 g Objem: přibližně 30 litrů Materiál: polyester

Produkt je výrobek značky Neoxx ,distribuovaný s EAN kódem 4043946297000.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neoxx a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neoxx najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Neoxx Active Školní batoh Berry Vibes
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

2332,- Kč