Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35 40 g

NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35  40 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35 40 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35 40 g .

Detailní informace

Denní hydratační krém s ochranným faktorem proti slunečnímu záření. Antioxidanty nabitý krém s NeoGlucosaminem a látkou B-Resorcinol snižuje výskyt nežádoucích pigmentací, celkově rozjasní a sjednotí odstín pleti. Zároveň chrání pokožku před vznikem nových skvrn. Silné antioxidanty – vitamin E a extrakt z hroznových jader zabraňují poškození pokožky způsobené vlivem životního prostředí. Doporučujeme tento přípravek zařadit do každodenní péče o pleť se sklonem k hyperpigmentacím. Bezolejový, bez parfemace.

Produkt je výrobek značky Neostrata ,distribuovaný s EAN kódem 732013250164.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Neostrata, Osobní péče Neostrata, Kosmetika Neostrata, Péče o pleť Neostrata.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35 40 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neostrata a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neostrata najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NeoStrata Denní hydratační krém Enlighten SPF 35 40 g
Právě si prohlížíte...

862,- Kč