Nejhorší děti na světě 3 - audiokniha

Nejhorší děti na světě 3  - audiokniha
279 259 616
279,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


Nejhorší děti na světě 3 - audiokniha z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Nejhorší děti na světě 3 - audiokniha .

Detailní informace

Audioknihu Nejhorší děti na světě 3 napsal autor: David Walliams, čte: Jiří Lábus. Celková stopáž: 3 hodiny. Sebranka sígrů, otravných opičáků, drsných darebáků a příšerných prevítů. Nové příšerné historky o příšerných dětech jako Vzteklá Tekla, Manekýn Valentýn, Jedovatý Jošt, Bezohledná Bella a dalších. Zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. Těšte se na nášup dalších odstrašujících případů jako je neustále vzteklá Tekla, vychloubačný Vítězslav, který se nafukoval tolik, až prasknul, nebo holčička, kt...erá se šklebila tak, že jí to zůstalo. A co teprve, když na scénu vejde panovačná Patricie, jedovatý Jošt nebo Kung-fu Karla? Jste připraveni na ten mazec?

Produkt je výrobek značky Tympanum ,distribuovaný s EAN kódem 8594072270871.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nejhorší děti na světě 3 - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tympanum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tympanum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nejhorší děti na světě 3 - audiokniha
Právě si prohlížíte...

279,- Kč