Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - audiokniha

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech  - audiokniha
279 229 954
279,- Kč

Původní cena: 229,- Kč


Hodnocení:


Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - audiokniha z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - audiokniha .

Detailní informace

Ve 14 kapitolách se dozvíme nejen podrobnosti o vzniku Divadla Járy Cimrmana, jehož je spoluzakladatelem, o rozkolu, který v souboru nastal už v počátcích, ale i zajímavosti z dob jeho dalšího fungování, a také ze života Miloně Čepelky samého. Kniha rozhovorů Aleše Palána s jedním z protagonistů Divadla Járy Cimrmana Miloněm Čepelkou, vydaná v roce 2016 nakladatelstvím Vyšehrad, vzbudila zájem veřejnosti především proto, že dotazovaný patří k nejoblíbenějším členům slavného souboru. Kdo by neznal jeho mamku z Aktu, dvojroli princů Jasoně a Drso...ně z pohádky Dlouhý, Široký a Krátkozraký, hraběte Zeppelina z Hospody Na Mýtince, šikovatele Vogeltanze ze Záskoku či Babičku Boženy Němcové z Českého nebe. Miloň Čepelka svým jménem neklame. Je milý, a zároveň dokáže být ostrý a břitký jako čepel nože. Aleši Palánovi se podařilo navázat s ním důvěrný vztah, díky němuž se zpovídaný otevřel a odkryl tajné schránky své osobnosti v míře neslýchané. Spolu s Alešem Palánem se Miloň Čepelka zasloužil i o zvukovou verzi svých rozhovorů, které v rozsahu víc jak 7 hodin vycházejí v této audioknize. 1. Chtěli jsme bejt aneb Založení Divadla Járy Cimrmana 41:02 2. Kdo je tady režisér aneb Odchod otce zakladatele 17:11 3. Amadeus Lojza aneb Dětství s lehčím průběhem 27:24 4. Asi jsem strhával málo aneb Únorová lekce strachu 22:21 5. Blankolinový večer komikálií aneb Fakulta ve stínu 48:47 6. Z rýžového nákypu mlhy aneb Tři roky na druhém stupni 38:59 7. Propadli jsme optimismu aneb Představa o rozhlase 40:00 8. Proniknout do života jinudy aneb Rodinný úkol 14:33 9. Je půlnoc nádherná aneb Volání žesťů 21:01 10. V každém rohu lípa aneb Básník se středním b 11:21 11. Kdyby nás zakázali aneb Nepohodlní šťourači . 1:15:43 12. Na dvou cimrmanovských židlích aneb Sonet osamělého 28:07 13. Oprašovačka aneb Stýskání po divadle 26:54 14. Konzument příběhů aneb Vypřahání mezka 20:53

Produkt je výrobek značky Supraphon ,distribuovaný s EAN kódem 099925644925.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Supraphon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Supraphon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nedělňátko aneb s Cimrmanem v zádech - audiokniha
Právě si prohlížíte...

279,- Kč