Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml

Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml .

Detailní informace

Výhody produktu: jednoduché dávkování ideální pro celou rodinu alternativa k tabletám panenský olivový olej nedráždí trávicí systém dětí Vitamin D 3 - Efekt je určen těm, kdo potřebují doplnit denní dávku vitamínu D. Vitamín D bývá také nazýván  „sluneční vitamín“ a má významnou úlohu v mnoha důležitých tělesných funkcích. PROČ DOPORUČIT? Účinky vitamínu D: podporuje správnou funkci imunitního systému pomáhá zachovat zdravé kosti a zuby je důležitý pro vstřebávání a využití vápníku a fosforu v těle přispívá ke správné činnosti svalů p...odporuje normální dělení buněk Vitamin D pomáhá snižovat riziko pádu spojené s tělesnou nestabilitou a svalovou slabostí. Pád je rizikem zlomenin kostí u mužů a žen starších 60 let. Komu se doporučuje doplnit vitamin D? všem během zimních měsíců osobám s omezeným pobytem na slunci dětem a mládeži ženám po menopauze seniorům (mají horší schopnost tvorby vitaminu D) těhotným a kojícím ženám osobám s nadváhou obyvatelům oblastí s inverzí a smogem

Produkt je výrobek značky Naturevia ,distribuovaný s EAN kódem 8594187090579.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Naturevia, Zdravotní péče Naturevia, Fitness a výživa Naturevia, Vitamíny a výživové doplňky Naturevia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Naturevia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Naturevia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Naturevia Vitamin D3-efekt 400 Iu Kap.10.8ml
Právě si prohlížíte...

275,- Kč