Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel

Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel
1 799 1 299 1316
1 799,- Kč

Původní cena: 1 299,- Kč


Hodnocení:


Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel .

Detailní informace

Praktický nášlapný odpadkový koš s přírodním designem Chcete něco vyhodit, aniž byste si ušpinili ruce nebo se shýbali? Pak je nášlapný odpadkový koš značky ulsonix to pravé! Můžete jej snadno otevřít a zavřít nohou a mít obě ruce volné. Tento osvědčený mechanismus je nejen pohodlný, ale také bezdotykový. Jediným pohybem nohy se vyhnete přímému styku s odpadkovým košem. Díky tomu se odpadků zbavíte naprosto čistě! kompaktnost – objem 30 l je ideální pro kuchyně, kanceláře a zasedací místnosti odolnost – pozinkovaná a potažená ocelová konstrukce..., lze otevřít až 10 000krát praktičnost – odpadkový koš s protiskluzovým pedálem snadno otevřete nohou komfort – vnitřní koš s praktickou rukojetí usnadňuje vyhazování odpadků styl – víko ve vzhledu dubového dřeva a nenápadná bílá barva dokonale zapadnou do každého prostředí

Produkt je výrobek značky Ulsonix ,distribuovaný s EAN kódem 4062859164315.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulsonix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulsonix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nášlapný odpadkový koš s víkem ve vzhledu dřeva - 30 l - bílý - lakovaná ocel
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč