Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small

Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small
Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small
Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small
Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small
429 429 1637
429,- Kč

Původní cena: 429,- Kč


Hodnocení:


Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small .

Detailní informace

Dot Spod Air vám umožňuje plošné zakrmování, kdy při doletu vlasce na klip, se zakrmovací raketa otevře, a tím se z ní krmivo rozletí do všech stran.  Dot Spod Air vám umožňuje plošné zakrmování, kdy při doletu vlasce na klip, se zakrmovací raketa otevře, a tím se z ní krmivo rozletí do všech stran. Tahle zakrmovací raketa vám umožní zakrmování jakýmkoli krmivem, ať už boiliesem nebo partiklem. Tahle zakrmovací raketa Dot Spod Air vám poskytne zakrmování bez vyplašení vašeho lovného místa, díky její snížené hlučnosti při dopadu na vodní hladinu... a nutnosti dopravení zakrmovací rakety přímo do vašeho lovného místa. Air Drop má stejný osvědčený tvar a mechanismus jako je u našich klasických zakrmovacích raket Dot Spod. Otevře se naprosto vždy, i když je zaklipovaná, anebo dopadne na hladinu na stranu a ne přední stranou. Je plovoucí, snadno a rychle se stahuje a dá se plnit jednoduše jednou rukou. Je použitelná na všechny druhy krmení. V kombinaci s našimi spodovými pruty Dot Spod a splétanou šňůrou Spod/Marker Braid dokážete Air Drop dopravit až na vzdálenost 160 metrů v závislosti na schopnostech nahazování. Dot Spod Air Small
Rozměry: 17.5 cm (d) x 7cm (š) Váha: 46 g Váha po naplnění 6 mm peletami: 107 g Váha po naplnění konopným semínkem: 122 g

Produkt je výrobek značky Nash.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářská výstroj Nash, Rybářské návnady Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Zakrmovací raketa Spot On Dot Spod Air Small
Právě si prohlížíte...

429,- Kč