Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin

Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin
2 999 2 999 620
2 999,- Kč

Původní cena: 2 999,- Kč


Hodnocení:


Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin .

Detailní informace

Vysoce ochranné pouzdro Scope Ops 3 Rod Skin bylo vyvinuto na základě poptávky pro uživatele 3 prutů. Stále je umožněno přidat další pruty v Single Rod Skinu díky vnějším dvěma kapsám a kompresních úchytů. Vysoce ochranné pouzdro Scope Ops 3 Rod Skin bylo vyvinuto na základě poptávky pro uživatele 3 prutů. Stále je umožněno přidat další pruty v Single Rod Skinu díky vnějším dvěma kapsám a kompresních úchytů. Pouzdro má polstrovaný prostor pro navijáky, který pojme a ochrání i ty největší navijáky. Toto pouzdro má také střih pro umístění prutů s... naváděcím očkem 50 mm, které jsou na modelech Black Ops. Pouzdro je dokončeno ve Scope camo vzoru.
Kapsa na zip pro podběrák a přechovávací sak. Kapsa nejen na vidličky, ale i pro jiné kovové výrobky a stojany. Komfortní elastické popruhy pro nošení v ruce. Externí kapsa pro olova nebo příposlech. Nastavitelný polstrovaný ramenní popruh Vyztužená vnitřní základna pro ochranu koncovek prutů. Délka 130 cm

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108937913.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářské pruty – příslušenství Nash, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Pouzdro na pruty Scope OPS 10ft 3 Rod Skin
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč