Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin

Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin
Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin
1 999 1 999 545
1 999,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin .

Detailní informace

Identické pouzdro na pruty, jako Double Skin, se stejnou specifikací, ale s kapacitou tří prutů Dwarf s navijáky. Díky tomuto pouzdru můžete mít u vody až 5 prutů. Identické pouzdro na pruty, jako Double Skin, se stejnou specifikací, ale s kapacitou tří prutů Dwarf s navijáky. Díky tomuto pouzdru můžete mít u vody až 5 prutů.
Pojme 3 pruty Dwarf s navijáky. 6ft Double Skin má kapsu na zip na podběrák T1483 Dwarf Sawnoff. 9 a 10ft Double Skin pouzdra mají kapsu na podběrák T1482 Dwarf Landing Net. K pouzdru lze přidělat dva Single Rod Skin ...pouzdra. Zesílená kapsa na vidličky. Kapsa na zip pro příposlech. Nastavitelný, polstrovaný ramenní popruh a poutka.

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108947097.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářské pruty – příslušenství Nash, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Pouzdro na pruty Dwarf 10ft 3 Rod Skin
Právě si prohlížíte...

1999,- Kč