Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide - 16% sleva

-16%
Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide
Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide
Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide
Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide
9 659 11 499 1852
9 659,- Kč

Původní cena: 11 499,- Kč


Hodnocení:


Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkový nábytek, lehátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide .

Zlevněné zboží

Nové celosezónní spánkové systémy Indulgence kombinují všechny funkce, které dělají lehátka Indulgence těmi nejlepšími na trhu, zejména kvůli pohodlí a nyní je také i k dispozici v kamuflážovaném designu. Nové celosezónní spánkové systémy Indulgence kombinují všechny funkce, které dělají lehátka Indulgence těmi nejlepšími na trhu, zejména kvůli pohodlí a nyní je také i k dispozici v kamuflážovaném designu. Lehátka s luxusní pěnovou matrací o vysoké hustotě, USB přípojkou pro nabíjení techniky a kvalitně zpracovanými přikrývkami z dutých vláken,... které zadržují teplo. Na výběr je široká škála lehátek Indulgence, která nabízejí bezkonkurenční řešení spánku pro každého rybáře a jakoukoliv výpravu.
USB přípojka a spodní kapsa pro powerbanku. Hladká nylonová spodní strana přikrývky pro volný pohyb při spánku. Vnitřní přepážky pro lepší zadržování tepla a rychlejší zahřátí vnitřního prostoru. Luxusní pěnové matrace s prodlouženou a nastavitelnou bederní opěrkou. Silné zipy s ochranou proti zaseknutí. Rychloupínací elastické připínáky pro polštáře, přehozy a potahy na matrace. Zvětšený mechanismus závěsu s nastavitelnými pásky pro ploché složení. Síťované kapsy na cennosti na obou stranách rámu lehátka. Jedna podpěrná noha na verzi lehátku Compact. U lehátek SS3 je provedena podpora pomocí tří zdvojených nohou. Podpora čtyř zdvojených nohou u lehátek SS4 a Emperor.
Indulgence All Season SS4 Wide
212 cm (d) x 96 cm (š) x 38 cm (v) Nastavitelné nohy: 38 - 51 cm Váha: 19,5 kg

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108995098.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Kempování a turistika Nash, Kempinkový nábytek Nash, Lehátka Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkový nábytek sleva, lehátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Lehátko Indulgence All Season SS4 Wide
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

9659,- Kč