Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nash Lehátko Indulgence All Season SS3

Nash Lehátko Indulgence All Season SS3
Nash Lehátko Indulgence All Season SS3
Nash Lehátko Indulgence All Season SS3
Nash Lehátko Indulgence All Season SS3

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nash Lehátko Indulgence All Season SS3 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Nash Lehátko Indulgence All Season SS3 .

Detailní informace

Nové celosezónní spánkové systémy Indulgence kombinují všechny funkce, které dělají lehátka Indulgence těmi nejlepšími na trhu, zejména kvůli pohodlí a nyní je také i k dispozici v kamuflážovaném designu. Nové celosezónní spánkové systémy Indulgence kombinují všechny funkce, které dělají lehátka Indulgence těmi nejlepšími na trhu, zejména kvůli pohodlí a nyní je také i k dispozici v kamuflážovaném designu. Lehátka s luxusní pěnovou matrací o vysoké hustotě, USB přípojkou pro nabíjení techniky a kvalitně zpracovanými přikrývkami z dutých vláken,... které zadržují teplo. Na výběr je široká škála lehátek Indulgence, která nabízejí bezkonkurenční řešení spánku pro každého rybáře a jakoukoliv výpravu. USB přípojka a spodní kapsa pro powerbanku. Hladká nylonová spodní strana přikrývky pro volný pohyb při spánku. Vnitřní přepážky pro lepší zadržování tepla a rychlejší zahřátí vnitřního prostoru. Luxusní pěnové matrace s prodlouženou a nastavitelnou bederní opěrkou. Silné zipy s ochranou proti zaseknutí. Rychloupínací elastické připínáky pro polštáře, přehozy a potahy na matrace. Zvětšený mechanismus závěsu s nastavitelnými pásky pro ploché složení. Síťované kapsy na cennosti na obou stranách rámu lehátka. Jedna podpěrná noha na verzi lehátku Compact. U lehátek SS3 je provedena podpora pomocí tří zdvojených nohou. Podpora čtyř zdvojených nohou u lehátek SS4 a Emperor. Indulgence All Season SS3 212 cm (d) x 83 cm (š) x 32 cm (v) Nastavitelné nohy: 32 - 40 cm Váha: 15,5 kg

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108995067.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash Lehátko Indulgence All Season SS3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash Lehátko Indulgence All Season SS3
Právě si prohlížíte...

11499,- Kč