Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími

Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími
2 799 2 799 568
2 799,- Kč

Původní cena: 2 799,- Kč


Hodnocení:


Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími .

Detailní informace

Se stlačeným vzduchem a kvalitním autonářadím výrobce MSW se snadno dostanete k jakékoliv ventilové pružině Napínák ventilových pružin je ideálním auto-moto příslušenstvím pro montáž a demontáž ventilových pružin a těsnění dříků ventilů. Součástí dodávky tohoto speciálního nástroje je vše, co je nezbytné pro montáž a demontáž ještě na motoru či v rozmontovaném stavu. Díky univerzálnímu použití je přípravek ideální pro autoopravny a autodílny, bude však také ideálním doplňkem soukromého vybavení vášnivých milovníků aut a domácích kutilů. univerz...ální – kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota, Ford, Mitsubishi, VAG a mnoha dalšími modely jednoduché – výměnu bez demontáže hlavy válce umožňuje stlačený vzduch a platforma nastavitelná na mnoha místech robustní – kvalitní materiály a pečlivé zpracování zaručují dlouhou životnost příslušenství – rozsáhlý obsah balení umožňuje okamžité použití zařízení praktický – úložný kufřík umožňuje rychlé uložení a přehledné skladování jednotlivých dílů

Produkt je výrobek značky Msw ,distribuovaný s EAN kódem 4062859038081.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Napínák ventilových pružin - kompatibilní se značkami Mercedes-Benz, BMW, Toyota a mhoha dalšími
Právě si prohlížíte...

2799,- Kč