Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý

Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý
Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý
Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý
Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý
999 999 523
999,- Kč

Původní cena: 999,- Kč


Hodnocení:


Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti Modrá je dobrá! Je to tááák jednoduché. Naplňte pod proudem vody nádobku napařovače oděvů, zapněte, počkejte 15 sekund a tadá! Odstraňte z vašich módních kousků záhyby, pachy, mikroby, ale i vlasy či chlupy zvířecích mazlíčků. Stačí pár pohybů po látce a vaše oblečení bude rovné, svěží a hygienicky čisté. Pára z napařovače totiž odstraňuje až 99,99 % všech virů a bakterií. Dva nástavce pro multifunkční využití V balení najdete jemný černý nástavec se sametově hladkým povrchem, který citlivě a bez poškození vyrovná každý typ l...átky - včetně saténu nebo krajky. Mikrovláknový bílý nástavec pak z tkanin efektivně odstraňuje prach, vlasy a chlupy.  Lehký a skladný Napařovač oděvů Tefal Pure Pop DT2020E1 byl stvořen na cesty a aby vám byl vždy při ruce. Díky štíhlému provedení a nízké hmotnosti si jej můžete vzít kamkoliv s sebou nebo ho třeba uložit do šuplíku v předsíni a použít vždy před tím, než půjdete z domu. Aby váš outfit byl naprosto dokonalý a bez poskvrnky! Nejdůležitější parametry Moderní ruční napařovač oděvů Nízká hmotnost a štíhlý design Nahřátý za 15 sec Indikátor nahřátí Parní výkon 20 g/min. Dva nástavce v balení Sametový pro odstranění záhybů a pachů i z jemných a citlivých látek S hrubším povrchem pro odstranění vlasů, chlupů, prachu a žmolků Nádobka na vodu s objemem 70 ml 2m kabel pro volnost pohybu

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3121040088494.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Napařovač oděvů Tefal Pure POP DT2020E1 modrý
Právě si prohlížíte...

999,- Kč